jueves, 29 de septiembre de 2011

Els meus estudis


Jo vaig començar el col.legi amb quatre anys i mig, al gener per canvi de pis i al menys primer no em va anar malament. Quan vaig acabar EGB, vaig fer BUP i COU, això ja era més difícil. Però anava fent, vaig fer nocturn i cada curs feia mig curs.

Les assignatures que més m´agradaven era Català, Francès i Història

Les que més em costaven i més temps tenia que dedicar-hi era: Matemàtiques , Física ,Química i Ciències Naturals encara que Física i Química no m´agradaven tant.

Després de l´Institut vaig fer cursets per veure si podia entrar a la Telefònica, cosa que no vaig aconseguir. Peró vaig començar a treballar per una empresa que treballava per la Telefònica que es deia Estratel allí vaig treballar com a Teleoperadora molt de temps fins que em vaig posar malalta.

Si ara pugués estudiar, m´agradaria estudiar veterinària, perquè m´agraden molt els animals.

6 comentarios:

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

¡ Hola, Cristina !
A mi també m'agradaría molt tenir més coneiximents dels que tinc per apreciar més els animals. Jo, he tingut gossos i amb els meus dos fills ( nena i nen ) ja en vaig tenir prou. Hem tingut hàmsters, esquirols, i tota mena d'animals possibles de tenir i es molt avorrit.
Parlant d'estudis et podria comentar que jo també he estudiat uns quants anys i s'ha fet dificilíssim. Vaig estudiar l'ofici d'electricista i la broma em va costar un grapat d´anys. Per sort vaig poder acabar la carrera i desde llavors he pogut viure una mica millor.
Ara, el problema que tinc, ve de l'accident que vaig tenir treballant, i que m'ha deixat fet pols i no puc dedicarme a fer escalada que es el que m'agradava més abans. Un salut i que vagi bé.

Cristina dijo...

Jo crec que els animals son molt macos i poden donar molt bones estones, pero clar que si a aquella persona no li agraden gaire els animals és millor que no en tingui cap perquè s´hen acabarà atipant. A mi els estudis em costaven una mica pero anava fent poc a poc, els profesors sempre deien el mateix que em costava pero que jo feia el que podia.

Perla (Maria Sanjust) dijo...

Cristina, m'he quedat molt parada del teu bloc "Caminant per Catalunya", saps un munt de coses de tot arreu i molta històtia, costums i tradcions.Crec que hauries estat una molt bona veterinària amb els teus coneixements sobre els animals, es nota que te'ls estimes.Un altre dia continuaré.MUA

Cristina dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Cristina dijo...

Jo crec que no tinc tants coneixements com tu creus pero amb el temps he pogut anar a alguns llocs que estaben molt be i que no m´importaria tornar a visitar.
Grácies pel teu comentari i segueix endavant.

Cristina dijo...

Crec que tens raó, perqué jo crec, que per tenir animals a casa han d´agradar-l'hi a un. Sinó, és millor no tenir-ne cap perqué no s`els tractarà com mereixen.
A mi, també em van costar bastant els estudis, però vaig fer el que vaig poder fins a COU i després ja vaig fer cursets fins que vaig trobar una feina.
Ànims.